Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Lees eerste eens onze veel gestelde vragen

Algemeen

Onze knutselboxen zijn het meest geschikt voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Onder de 3 jaar raden wij af ivm kleine onderdelen. Heb je kinderen ouder dan 7 jaar die graag knutselen, dan kun je hem natuurlijk ook bestellen!

Onze boxen zijn helemaal compleet. 3 unieke knutselwerkjes om te maken, een simpel stappenplan en alle materialen en benodigdheden. Je hebt alleen een schaar nodig.

“Altijd knutselplezier” kost €15,99 per 2 maanden en de losse knutselbox kost €18,99. Deze prijzen zijn exclusief verzendkosten. Voor €3,95 worden de boxen thuisbezorgd.

Levering

Onze knutselboxen worden geleverd met PostNL. Het zijn brievenbuspakketten waardoor je niet thuis hoeft te zijn om ze aan te nemen. De verzendkosten van een brievenbuspakket zijn €3,95.

De losse knutselbox wordt na betaling binnen twee werkdagen verzonden. De box van ‘Atlijd knutselplezier’ wordt bij de eerste bestelling binnen 2 werkdagen geleverd en daarna om de 2 maanden bezorgd. 

De verzendkosten van ‘altijd knutselplezier’ en de losse boxen zijn €3,95. Bestel je meer dan 1 box tegelijk dan zijn de verzendkosten €5,50. 

Maandelijkse knutselbox

“Altijd knutselplezier” kun je elk moment stopzetten. Er is geen opzegtermijn en met 1 druk op de knop is het opgezegd. Je krijgt alleen nog de box die je al betaald hebt. 

Je betaalt de losse knutselboxen direct via iDeal. “Altijd knutselplezier” is een doorlopende knutselbox waarbij de boxen om de 2 maanden geleverd worden. De eerste betaling gaat via Ideal en daarna gaat de betaling via automatische incasso. 

De afschrijvingsdata zijn: 1 januari – 1 maart – 1 mei – 1 juli – 1 september – 1 november, levering vindt ongeveer 2 weken later plaats.


Dat kan altijd! Log via de website in op jouw account en geef dit aan onder abonnementen. De box erna wordt er pas weer afgeschreven. 

Wij hopen natuurlijk dat je nog heel lang plezier hebt met de boxen van knutselkontjes. Mocht je toch willen opzeggen, dan kan je via de website inloggen op jouw account en dit aangeven onder abonnementen. Een mail sturen naar esther@knutselkontjes.nl is ook voldoende. Let op: de opzegging gaat in per 1ste van de maand. Als er al is afgeschreven wordt de knutselbox nog 1x geleverd en stopt het abonnement daarna.