Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Lees eerste eens onze veel gestelde vragen

Algemeen

Onze knutselboxen zijn het meest geschikt voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Onder de 3 jaar raden wij af ivm kleine onderdelen. Heb je kinderen ouder dan 7 jaar die graag knutselen, dan kun je hem natuurlijk ook bestellen!

Onze boxen zijn helemaal compleet. 3 unieke knutselwerkjes om te maken, een simpel stappenplan en alle materialen en benodigdheden. Je hebt alleen een schaar nodig.

De proefbox en ‘elke maand knutselplezier’ zijn €14,99 en de losse knutselbox kost €18,99. Deze prijzen zijn exclusief verzendkosten. Voor €3,95 worden de boxen thuisbezorgd. (Losse knutselwerkjes en verjaardagsboxen uitgezonderd ivm pakketpost)

De proefbox is eenmalig met algemene knutselwerkjes. Deze box is om kennis te maken met Knutselkontjes. Op de “homepage” kun je alle informatie hierover terugvinden. De losse box heeft de inhoud van ‘elke maand knutselplezier’. Deze box speelt in op feestdagen of actuele thema’s. 

Levering

Onze knutselboxen worden geleverd met PostNL. Het zijn brievenbuspakketten waardoor je niet thuis hoeft te zijn om ze aan te nemen. De verzendkosten van een brievenbuspakket zijn €3,95.

De proefbox wordt na betaling de eerstvolgende werkdag verzonden. De maandelijkse boxen worden in de laatste week van de maand thuisbezorgd.

De verzendkosten van de proefbox, elke maand knutselplezier en de losse boxen zijn €3,95. De losse knutselwerkjes en verjaardagsboxen varieeert ivm de grote van de box en aantallen. 

Maandelijkse knutselbox

“Elke maand knutselplezier” kun je elk moment stopzetten. Er is geen opzegtermijn en met 1 druk op de knop is het opgezegd. Je krijgt alleen nog de box die je al betaald hebt. 

Je betaalt de proefboxen en de losse boxen via iDeal. Elke maand knutselplezier is een maandelijks terugkerende box en betaling gaat via automatische incasso. Door het betalen van € 0,01 met iDeal zal het abonnement van start gaan. Op de 1e van de maand wordt het maandelijkse bedrag afgeschreven voor de aankomende maandbox.  

Dat kan altijd! Log via de website in op jouw account en geef dit aan onder abonnementen. De maand erna wordt er pas weer afgeschreven. 

Wij hopen natuurlijk dat je nog heel lang plezier hebt met de boxen van knutselkontjes. Mocht je toch willen opzeggen, dan kan je via de website inloggen op jouw account en dit aangeven onder abonnementen. Een mail sturen naar esther@knutselkontjes.nl is ook voldoende. Let op: de opzegging gaat in per 1ste van de maand. Als er al is afgeschreven wordt er die maand nog 1x geleverd en stopt het abonnement daarna.