Knutselboxen

Lees meer over onze knutselboxen voor kinderen

Proefbox

Prijs €14,99 p.s.

In alle rust het gemak en plezier van Knutselkontjes ervaren. In onze knutsel box zitten 3 verschillende soorten knutselwerkjes, alle materialen en een stappenplan.

Je hebt alleen een schaar nodig en je kunt aan de slag!

Elke maand knutselplezier

Prijs €14,99 p.mnd

Elke maand verrast worden door 3 nieuwe unieke knutselwerkjes. 3 heerlijke momentjes in de maand samen om de mooiste creaties te maken. Van onze knutselwerkjes heb je vaak lang plezier. Je kunt ze ophangen, neerzetten of mee spelen.

Wij spelen in op de feestdagen of actuele thema’s. Nooit meer een vergeten werkje op Moederdag of Vaderdag en altijd een geknutseld werkje voor kerst of als oma jarig is.

Even een maandje niet knutselen? Geen probleem, overslaan mag altijd en opzeggen is zonder opzegtermijn.  

Bestel nu de box voor volgende maand! Wij leveren de maandboxen tussen de 20ste en 25ste van de maand. De maandbox van oktober wordt rond 20 oktober geleverd ivm herfstvakantie. 

elke maand

Losse knutselbox

Prijs €18,99 p.s.

Wil je heel graag alleen de box van deze maand hebben? Kies dan deze optie. Deze box heeft dezelfde inhoud als “elke maand knutselplezier”, maar is een eenmalige aankoop. Wacht niet te lang met bestellen want op=op!

De losse maandboxen voor oktober zijn uitverkocht, maar proefboxen zijn altijd op voorraad! De volgende losse maandbox bezorgen wij weer rond 20 november.

Losse knutselwerkjes

Prijs €4,99 p.s.

Ben je gastouder, een vereniging of werk je gewoon met veel kinderen en wil je graag met ze knutselen, dan kun je bij ons terecht!

Onze knutselwerkjes zijn voorzien van alle materialen en benodigdheden en een stappenplan. Je hebt alleen een schaar nodig.

Deze werkjes kunnen vanaf 5 stuks worden afgenomen. Dit kunnen meerdere dezelfde zijn of juist verschillende. Wij  helpen je graag verder!

Verjaardags boxen

Prijs op aanvraag

Voor elk kind een leuk verpakt knutselwerkje! Alle materialen en benodigdheden zitten erbij. Je hoeft alleen een schaar erbij te pakken.

Je kunt kiezen uit 2 populaire thema’s of een algemeen knutselwerkje. Er zit een stappenplan bij zodat je precies weet hoe je ze kunt maken.

In de verjaardagsbox zit altijd een klein presentje voor de jarige en het ziet er op en top feestelijk uit. Met de knutselwerkjes ben je ongeveer 35 minuten bezig zodat de spanningsboog niet te lang hoeft te zijn, maar het ook niet iets is wat snel af is.

Staat jouw wens er niet bij, wij zijn flexibel en denken graag met je mee! Stuur via onze contact pagina even een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.